Om rygefri nu

 Ryge og nikotinfri NU - på 4 timer

75 % af alle rygere er parate og har et inderligt ønske om at kvitte smøgerne og nikotinen. De ved bare ikke hvordan.

Du er et vane menneske og en del af de vaner du tilegner dig er dårlige og som du fortryder. Faktisk er hele livet et mental vane og tanke spil.

Heldigvis er det muligt at ændre retning og forny dine tanker og vaner. Der er ikke noget i vejen med vaner bare du ikke har for mange af de dårlige.

Du tror måske som de fleste, fejlagtigt, at ved rygning er du afhængige af røgen, tobakken og nikotinen. Intet er mere usandt. Det du er fanget af er dine indre historier om hvad du bilder dig selv ind hvad rygning giver dig og hvad du vil gå glip af hvis du ikke ryger.

Det hele er et mental spil hvor du er blevet afhængig og fanget af dine egne indre historier og larm. Det er utroligt hvad vi som menneske kan bilde os selv ind.

Hvem er Simon Steenholm

Jeg er en person med en masse, anderledes, personlige erfaringer og oplevelser. Jeg har haft mine egne op- og nedture.

Jeg har i 35 år arbejdet med menneskers mindset, tanker og følelser. Om hvorfor vi tænker, og reagerer som vi gør.

Jeg har arbejdet med vaner og afhængighed inde for mange områder. Og da jeg selv har været ryger kender jeg alle fælderne og har desuden fra år 1999 med stor succes hjulpet rigtig mange mennesker, vi snakker i tusindevis, med at kvitte tobakken og nikotinen.

Med 35 år i bagagen har jeg som mental træner, rygestop konsulent, coach, foredragsholder og forfatter en masse at give videre til dig så du får en på opleveren, skifter retning og får en følelse af at NU er det mig der bestemmer.

Gratis opfølgnings kurser

Hvis du skulle have behov er der mulighed for gratis opfølgnings kurser i vores lokale i København. 

Gratis video coaching med Simon Steenholm Foredrag og workshop med Simon Steenholm