Om rygefri nu

 Ryge og nikotinfri NU - på 4 timer

Du er et vane menneske og en del af de vaner du tilegner dig er dårlige, vaner du fortryder. Faktisk er hele livet et mental vane spil.

Heldigvis er det muligt at ændre retning, ændre og forny dine vaner. Der er ikke noget i vejen med vaner bare du ikke har for mange af de dårlige.

Du tror måske som de fleste, fejlagtigt, at ved rygning er du afhængige af røgen, tobakken og nikotinen. Intet er mere usandt. Det du er fanget af er dine indre historier om hvad du bilder dig selv ind hvad rygning giver dig og hvad du vil gå glip af hvis du ikke ryger. Det hele er et mental spil hvor du er blevet afhængig og fanget af dine egne indre historier og indre larm. Det er utroligt hvad vi som menneske kan bilde os selv ind.

Hvem er Simon Steenholm

Jeg er en person med en masse, anderledes, personlige erfaringer og oplevelser. Jeg tager  udgangspunkt i mine egne op- og nedture.

Jeg har i 35 år arbejdet med menneskers mindset, tanker og følelser.
Om hvorfor vi tænker, handler og reagerer som vi gør.Jeg har arbejdet med vaner og afhængighed inde for mange områder. Og da jeg selv har været ryger kender jeg alle fælderne og har desuden fra år 1999 med stor succes hjulpet rigtig mange mennesker, vi snakker i tusindevis, med at kvitte tobakken og nikotinen.

Med 35 år i bagagen har jeg som mental træner, rygestop konsulent, coach, foredragsholder og forfatter en masse at give videre til dig så du får en på opleveren, skifter retning og får en følelse af at NU er det mig der bestemmer.

Gratis opfølgnings kurser

Hvis du skulle have behov er der mulighed for gratis opfølgnings kurser i vores lokale i København.

Inspirerende Videoer

Jeg har også lavet en video serie som du til enhver tid kan se via din computer, tablet og smartphone. Videoer der gør at du til enhver tid kan få værktøjerne og den viden der skal til for at du kan forblive ryge og nikotinfri.

Skype Coaching

En times privat coaching, ansigt til ansigt, med Simon er muligt via SKYPE.
En time koster kun 450 kroner

Gratis video coaching med Simon Steenholm Foredrag og workshop med Simon Steenholm